Τρόποι Πληρωμής

Παρακάτω θα δείτε όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που υποστηρίζονται μέσα από το Greekdeli.gr, για να πραγματοποιείτε τις αγορές σας! Επιλέξτε τον τρόπο που σας ταιριάζει.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε και με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

To ηλεκτρονικό κατάστημα Greekdeli.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners.

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα, ολοκληρώνεται στο site της Alpha Bank, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής.

Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποθηκεύονται σε καμία περίπτωση από τα συστήματα του Greekdeli.gr.ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYPAL

Αυτόματη μετάβαση και εξόφληση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα PayPal.
Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία.ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Προς το παρων μη Διαθέσιμος τρόπος πληρωμής.ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση στους ακόλουθους λογαριασμούς. Η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μόλις επιβεβαιώσουμε την κατάθεσή σας

Εάν η κατάθεση γίνει μέσω της ίδιας τράπεζας στην οποία ανήκει και λογαριασμός της Επιχείρησής μας, αποφεύγονται οι επιβαρύνσεις από τις προμήθειες που θέτουν οι τράπεζες. Εάν η τραπεζική κατάθεση γίνει διατραπεζικά ο πελάτης οφείλει να καταβάλει το ποσό της παραγγελίας του καθώς και να χρεωθεί ΟΛΑ τα επιπλέον έξοδα συν προμήθειες της διατραπεζικής συναλλαγής.

Σε κάθε περίπτωση το Greekdeli.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει την παραγγελία σας εάν γίνει μεταφορά από τρίτη τράπεζα με χρέωση του παραλήπτη των χρημάτων με τα έξοδα εμβάσματος, και μέχρι καταβολής αυτών στον τραπεζικό λογαριασμό

Comments

0 Comments Write a comment

Leave a comment