Τρόποι Αποστολής

Τρόπος και Κόστος Αποστολής

Αποστολή εντός Ελλάδας

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται είτε με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier είτε με την ACS Courier. Η επιλογή είναι δική σας! Ο χρόνος παράδοσης στο χώρο σας είναι από 1 εως 4 εργάσιμες ημέρες (με ACS χρειάζεται επιπλέον μια εργάσιμη ημέρα για την παραλαβή του δέματος). Για απομακρυσμένες / δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει ως 5 εργάσιμες ημέρες.

Αποστολή με ΕΛΤΑ Courier  

Η αποστολή με ΕΛΤΑ Courier κοστίζει 2,80€ για τα 2 πρώτα κιλά και 1,10€ για κάθε επιπλέον κιλό (ή ισοδύναμο όγκο). Παρακάτω θα βρείτε τις προσφορές μας στα μεταφορικά για μεγαλύτερες παραγγελίες. Αφού η παραγγελία σας παραδοθεί στα ΕΛΤΑ Courier, θα σας ενημερώσουμε για τον κωδικό αποστολής και μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάστασή της στο Αναζήτηση Αποστολής ΕΛΤΑ Courier ή τηλεφωνικά στο 11120. Υποστηρίζουμε και αποστολή με αντικαταβολή και πληρωμή στο διανομέα κατά την παράδοση του δέματος, που με ΕΛΤΑ Courier κοστίζει 1,70€.

Αναλυτικά με ΕΛΤΑ Courier, για παραγγελίες (αξία προϊόντων):
ΑΞΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ (ΜΕ ΒΑΡΟΣ Ή ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΟΓΚΟ
 👉 άνω των 39,99€1,10€ τα μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες εως 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό 1,10€ ανά κιλό.
 👉 άνω των 79,99€1,10€ τα μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες εως 4 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό 1,10€ ανά κιλό.
 👉 άνω των 119,99€1,10€ τα μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες εως 6 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό 1,10€ ανά κιλό.
 👉 κάτω των 40€2,80€ τα μεταφορικά έξοδα των 2 πρώτων κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό 1,10€ ανά κιλό.
(Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν μόνο τον πελάτη.)

Αποστολή με ACS Courier  

Η αποστολή με ACS Courier σε χερσαίους προορισμούς κοστίζει 4,10€ για τα 4 πρώτα κιλά και 1,25€ για κάθε επιπλέον κιλό (ή ισοδύναμο όγκο). Σε νησιωτικούς (+0,80€) ή απομακρυσμένους/δυσπρόσιτους (+2,75€) προορισμούς υπάρχει επιπλέον χρέωση. Το είδος του προορισμού θα πρέπει να δηλωθεί στο αντίστοιχο πεδίο στο “Ταμείο”. Για να αποφύγετε την επιπλέον χρέωση των απομακρυσμένων/δυσπρόσιτων περιοχών μπορείτε να δηλώσετε ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα ACS που βρίσκεται πιο κοντά σας, γράφοντας το κατάστημα της επιλογής σας στα σχόλια. Παρακάτω θα βρείτε τις προσφορές μας στα μεταφορικά για μεγαλύτερες παραγγελίες. Αφού η παραγγελία σας παραδοθεί στην ACS Courier, θα σας ενημερώσουμε για τον κωδικό αποστολής και μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάστασή της στο Αναζήτηση Αποστολής ACS Courier ή τηλεφωνικά στο 210 8190000. Υποστηρίζουμε και αποστολή με αντικαταβολή και πληρωμή στο διανομέα κατά την παράδοση του δέματος, που με ACS Courier κοστίζει 1,90€.

Αναλυτικά με ACS Courier, για παραγγελίες (αξία προϊόντων):
ΑΞΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ (ΜΕ ΒΑΡΟΣ Ή ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΟΓΚΟ
 👉 άνω των 79,99€1,00€ τα μεταφορικά έξοδα για παραγγελίες εως 4 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό 1,25€ ανά κιλό.
 👉 κάτω των 80€4,10€ τα μεταφορικά έξοδα των 4 πρώτων κιλών. Για κάθε επιπλέον κιλό 1,25€ ανά κιλό.
(Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.)

Προσοχή: Με ACS Courier υπάρχει επιπλέον χρέωση σε νησιωτικούς προορισμούς που ορίζεται σε 0,80€ ανα παραγγελία, και επιπλέον χρέωση σε απομακρυσμένους ή δυσπρόσιτους προορισμούς που ορίζεται σε 2,75€ ανά παραγγελία. Για κάθε μια από αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να επιλέξετε σωστά το είδος του προορισμού ώστε να γίνει σωστός υπολογισμός των μεταφορικών εξόδων. Για να αποφύγετε την επιπλέον χρέωση των απομακρυσμένων/δυσπρόσιτων περιοχών μπορείτε να δηλώσετε ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα ACS που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς, και στη περίπτωση αυτή θα πρέπει να γράψετε τη διεύθυνση και τη πόλη του καταστήματος της επιλογής σας στα σχόλια.Τα επιπλέον κιλά χρεώνονται την ίδια τιμή ανεξαρτήτως προορισμού.

Με τη παραλαβή από κατάστημα ACS χρεώνεστε τα ίδια μεταφορικά με τη περίπτωση παράδοσης στο χώρο σας, η διαφορά είναι μόνο για τη περίπτωση των αποκρυσμένων / δυσπρόσιτων περιοχών που δεν θα υπάρξει η επιπλέον χρέωση (2,75€) με αυτό τον τρόπο.

Για να διαπιστώσετε αν η περιοχή σας θεωρείται απομακρυσμένη/δυσπρόσιτη από την ACS μπορείτε να την αναζητήσετε στη σελίδα αναζήτησης απομακρυσμένων περιοχών της ACS κι αν στη στήλη “Είδος” φέρει το χαρακτηρισμό “ΔΠ” τότε ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Συνοπτικά οι Προσφορές μας στα Μεταφορικά

Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier για παραγγελίες (αξία προϊόντων):
✔️ από 40€, 1,10€ τα μεταφορικά των 2 κιλών.
✔️ από 80€, 1,10€ τα μεταφορικά των 4 κιλών.
✔️ από 120€, 1,10€ τα μεταφορικά των 6 κιλών.
Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,10€.

Ελλάδα με ACS Courier για παραγγελίες (αξία προϊόντων):
✔️ από 80€, 1,00€ τα μεταφορικά των 4 κιλών σε χερσαίο προορισμό. Για νησιωτικό ή απομακρυσμένο προορισμό υπάρχει αντίστοιχη επιβάρυνση.
Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1,25€.

Αν το ογκομετρικό βάρος του δέματος είναι μεγαλύτερο από το πραγματικό βάρος τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ενημερωθείτε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών πριν την χρέωσή σας, στο καλάθι σας και στο ταμείο (checkout) της παραγγελίας σας. Για αποστολή δεμάτων μεγάλου βάρους καθώς και σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει κάποιον άλλο τρόπο αποστολής προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη.


Αποστολή στο Εξωτερικό (χώρες Ε.Ε. εκτός Κύπρου) 

Η αποστολή των προϊόντων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνεται με την εταιρία DHL με ελάχιστα μεταφορικά έξοδα και αναμενόμενο χρόνο παράδοσης 4-8 εργάσιμες ημέρες (για την οικονομική υπηρεσία – οδική μεταφορά). Η υπηρεσία αυτή είναι διαθέσιμη, προς το παρόν, για τις χώρες: Γερμανία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία. Τα έξοδα υπολογίζονται με βάση το βάρος / όγκο (το μεγαλύτερο από τα δυο) του δέματος.

Προσφορά του baristastores.com για ελάχιστα μεταφορικά με DHL ECONOMY

👉 για βάρος δέματος 5kg μεταφορικά 15,85€

👉 για βάρος δέματος 6Kg εως 25Kg επιπλέον χρέωση μόνο 0,60€/kg (ανά κιλό)

👉 για βάρος δέματος λιγότερο από 5kg τα μεταφορικά είναι 16,40€

* Για μεγαλύτερες παραγγελίες ή οποιαδήποτε απορία/παρατήρηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

Η μεταφορά αλκοολούχων ποτών δεν επιτρέπεται με DHL.

Σε όλες τις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Προσφέρεται και η υπηρεσία DHL EXPRESS, με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 2-4 εργάσιμες ημέρες και ανάλογα τη χώρα, αλλά με μεγαλύτερα μεταφορικά έξοδα που εξαρτώνται από το βάρος και τον όγκο του δέματος. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να επιλέξετε την υπηρεσία DHL ECONOMY ή EXPRESS και να δείτε τη χρέωση της κάθε υπηρεσίας όταν εισαγετε τα στοιχεία σας στο ταμείο (checkout).

Αφού η παραγγελία σας παραδοθεί στην DHL, θα σας ενημερώσουμε για τον κωδικό αποστολής και μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάστασή της στο Αναζήτηση Αποστολής DHL.


Αποστολή στην Κύπρο

Η αποστολή των προϊόντων στην Κύπρο γίνεται:

  • είτε με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS Courier με την υπηρεσία ACS Cyprus Economy (EC-Economy) για οικονομικά μεταφορικά,
  • είτε με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier με την υπηρεσία Fast Parcel Cyprus, αεροπορικώς.

Cyprus Economy (EC-Economy) από την ACS

Η υπηρεσία περιλαμβάνει ακτοπλοϊκή μεταφορά προς την Κύπρο κι αφού η παραγγελία σας παραδοθεί στην ACS Courier, θα σας ενημερώσουμε για τον κωδικό αποστολής και μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάστασή της στο Αναζήτηση Αποστολής ACS ή τηλεφωνικά στο +30 2810 20 11 10. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται 5 εως 7 ημέρες από την αναχώρηση του πλωτού μέσου για Κύπρο. Η αναχώρηση εκτελείται μία με δύο φορές την εβδομάδα. Συνεπώς ο τελικός χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει από 6 εως 14 εργάσιμες μέρες.

Ο υπολογισμός μεταφορικών της υπηρεσίας EC-Economy γίνεται με βάση το βάρος ή τον όγκο του δέματος. Στην περίπτωση που ο όγκος είναι μεγαλύτερος από το βάρος στον οποίο αντιστοιχει, ο υπολογισμός είναι ογκομετρικός. Για το βάρος ισχύει:

👉 Για βάρος δέματος εως 4 κιλά τα μεταφορικά είναι 15€

👉 Για βάρος δέματος εως 9 κιλά τα μεταφορικά είναι 24,30€

👉 Για βάρος δέματος εως 14 κιλά τα μεταφορικά είναι 33,60€

Σε κάθε περίπτωση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@greekdeli.gr ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, προκειμένου να σας προτείνουμε βέλτιστα μεταφορικά και να παρέχουμε λύση που να συμφέρει, για τα προιόντα που επιθυμείτε.

Fast Parcel Cyprus από τα ΕΛΤΑ Courier

Η υπηρεσία περιλαμβάνει αεροπορική μεταφορά και χρόνο παράδοσης 2 – 5 εργάσιμες ημέρες, κι αναλόγως την ώρα που πραγματοποιείται η παραγγελία. Για απομακρυσμένες περιοχές μπορεί να φτάσει εως 6 εργάσιμες ημέρες.

👉 Για παραγγελίες άνω των 39,99€ τα έξοδα αποστολής είναι 21,00€ για τα 2 πρώτα κιλά και 3,10€ για κάθε επιπλέον κιλό.

👉 Για παραγγελίες κάτω των 40€ τα έξοδα αποστολής είναι 22,00€ για τα 2 πρώτα κιλά και 3,50€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Αφού η παραγγελία σας παραδοθεί στα ΕΛΤΑ Courier, θα σας ενημερώσουμε για τον κωδικό αποστολής και μπορείτε να ενημερωθείτε για την κατάστασή της στο Αναζήτηση Αποστολής


Η Επιχείρησή μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που μπορεί να προκύψουν σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή σε τυχαία γεγονότα ή σε γεγονότα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Επίσης λάβετε υπόψη ότι στόχος μας είναι η αποστολή όλων των παραγγελιών το συντομότερο δυνατόν. Οι χρόνοι παράδοσης είναι εκτιμώμενοι και πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο ενδεικτικά εκκινώντας από την ημερομηνία αποστολής. Σε περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν και να ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειες της καθυστέρησης.

Comments

0 Comments Write a comment

Leave a comment